USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

WhatsApp'ta Durum Paylaşımlarında Etiketleme Dönemi Başladı

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerinde diğer kişileri etiketlemelerine olanak tanıyan yeni bir özellik duyurdu.

WhatsApp'ta Durum Paylaşımlarında Etiketleme Dönemi Başladı
04-10-2024 12:53
Google News

WhatsApp, ÖZETİ| kullanıcıların durum güncellemelerinde diğer kişileri etiketlemelerine olanak tanıyan yeni bir özellik geliştirdi. Bu güncellemeyle kullanıcılar durumlarına sevdiklerini de dahil ederek daha etkileşimli bir paylaşım deneyimi yaşayabilecekler.

Yeni özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları durumlarında en fazla beş kişiyi etiketleyebiliyor. Etiketlenen kişiler durum paylaşımından özel olarak haberdar edilecek ancak bu bahsetmeler durumda görünmeyecek. 

WhatsApp, durum paylaşımlarında yeni etiketleme özellikleri sunuyor

whatsapp durum etiketleme özelliği

Ayrıca kullanıcılar etiketlendiği durumları yeniden paylaşabilme ve durumu beğenme imkanına sahip olacak. WhatsApp, durum beğenilerinin özel olduğunu ve yalnızca beğeni alan kişinin beğenileri görebileceğini vurguladı.

WhatsApp, bu yeni özelliklerin dünya genelinde kullanılmaya başladığını ve kullanıcıların bu yeniliklere kısa süre içinde erişebileceğini açıkladı. Ne zaman sunulacağı ise bölgeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yeni özellikler ise ilk olarak beta versiyonda deneyimlenebilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değinmek istediğimiz çok önemli bir konu var: Cins hayvanlar. Bu hayvanlar, gen mutasyonları sebebiyle her ne kadar gözümüze güzel gelseler de sürekli acı çekiyorlar.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu