USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Weghorst'un kız arkadaşı Trabzon'u istemedi!

Tüm Spor - Trabzonspor'un bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Wout Weghorst, transferinde üzücü bir haber geldi.

Weghorst'un kız arkadaşı Trabzon'u istemedi!
27-07-2024 23:22
Google News

Trabzonspor transfer ÖZETİ| çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna en az 1 orta saha, 1 forvet ve 1 stoper transferi yapmayı planlayan Bordo-mavililerde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yeni sezon öncesi, Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro ve Savic ile anlaşan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavililerin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Weghorst, transferine kız arkadaş engeli yaşandı.

Trabzonspor'un renklerine bağlamak istediği Weghorst'un menajeri yaptığı açıklama ile transferin zora girdiğini açıkladı.

KIZ ARKADAŞ ENGELİ

Oyuncunun menajeri Mithat Halis, Weghorst'un kız arkadaşının kentte yaşamaya sıcak bakmadığını belirterek 'Trabzonspor'un Weghorst'a ilgisi yeni değil, ama bu iş olmuyor. Weghorst'un eşi Trabzon'da yaşama fikrine sıcak bakmıyor. İkna edemediler. Keşke olsa, ama istemiyorlar. Weghorst'un Trabzon'a gelmesini benden daha çok isteyen kimse olamaz, çünkü transferden onu Beşiktaş'a getirdiğimden daha fazla para kazanırım" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
SüngerBob KareŞort'un Adı Aslında Ne Olacaktı?
SüngerBob KareŞort'un Adı Aslında Ne Olacaktı?

En sevilen çizgi filmlerden biri olan SüngerBob KareŞort, neredeyse hepimizin çocukluğunda tatlı bir iz bırakmıştır. Peki, bizleri ekran başına kitleyen çizgi filmin adının aslında başka bir şey olması planlandığını biliyor muydunuz? Haydi detayları anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu