USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Wayne Rooney'den itiraf! 'Messi, Cristiano Ronaldo'dan çok daha farklı'

İnhiltere futbolunun efsane isimlerinden Wayne Rooney, 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Rooney, 'Messi, Cristiano Ronaldo'dan çok daha farklı' dedi.

Wayne Rooney'den itiraf! 'Messi, Cristiano Ronaldo'dan çok daha farklı'
21-12-2022 17:29
Google News

Manchester ÖZETİ| United ve İngiltere futbol efsanesi Wayne Rooney, 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hakkında konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun eski takım arkadaşı olan Wayne Rooney, "Ronaldo'ya çok büyük saygım var. Ronaldo'nun gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olduğunu iddia edenler var. Görüşlerine saygı duyuyorum ama benim için Messi, çok daha farklı." değerlendirmesini yaptı.

Rooney, "Messi ile birkaç kez karşı karşıya geldim. Topu alıp tutması, gitmesi, oyunu kontrol etmesi, oyunculara pasları ve gol yetenekleri çok çok farlı." ifadelerini kullandı.

ABD MLS takımlarından DC United'ın teknik direktörlüğünü yapan Wayne Rooney, futbol hayatında Everton, Manchester United, DC United ve Derby formalarını giymişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
vivo V40 Serisi Türkiye'ye Geliyor: İşte Detaylar
vivo V40 Serisi Türkiye'ye Geliyor: İşte Detaylar

vivo, yakın zamanda tanıttığı V40 serisinin Türkiye'de satışa sunulacağını duyurdu. Cihazlar, uygun fiyata üst düzey özellikler sunacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu