USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

WandaVision’un Yeni Yan Dizisi Geliyor

Marvel içerisinden bazı kaynakların söylediğine göre kod adı ‘White Vision project’ (Beyaz Vision projesi) olan bir WandaVision yan dizisinin çalışmalarına başlandı.

WandaVision’un Yeni Yan Dizisi Geliyor
29-10-2022 11:57
Google News

Marvel’ın ÖZETİ| Disney Plus ile birlikte başlattığı dizi serüvenlerinin Loki’den sonra en çok beğenileni olan WandaVision’da gördüğümüz olaylar, sinematik evren için çok önemli unsurlar taşıyordu. Nitekim bunu Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ta çok net gördük.

Şimdi ise Marvel’ın içerisindeki kaynaklardan gelen bilgilere göre WandaVision’da gördüğümüz bir başka unsur, yan dizi olarak gelmek üzere. Gelin detaylara hep beraber göz atalım. 

Not: İçeriğin bu kısmından sonra WaandaVision için spoiler içeren detaylar var.

Disney Plus'a abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

WandaVision’da gördüğümüz Beyaz Vision’un dizisi geliyor

WandaVision’un son bölümünde Wanda’nın kendi gerçekliğindeki Vision ile savaşması için görevlendirilen, gerçek Vision’un bedeninin yeniden canlandırılmış hali olan White Vision’u hatırlıyorsunuzdur.

Kendisi için başta sadece görevi önemliyken Vision ile olan konuşmasından sonra artık özgür iradeye kavuşmuştu, dolayısıyla kendisini iyi tarafta göreceğiz. Eğer söylentiler doğru ise dizide Wanda Maximoff’u, yani Scarlet Witch’i de göreceğiz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu