USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

vivo V40 Pro'nun Kamera Özellikleri Açıklandı

vivo, çok yakında tanıtacağı V40 serisinin Pro modelinin kamera özelliklerini paylaştı. Gelin hem uygun fiyatlı hem de iddialı özelliklerle donatılacak olan cihaz hakkında bildiğimiz her şeye bakalım.

vivo V40 Pro'nun Kamera Özellikleri Açıklandı
24-07-2024 18:53
Google News

Uygun ÖZETİ| fiyatlı modelleriyle ülkemizde de popüler bir marka olan vivo, V40 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen seri, standart ve Pro olmak üzere iki telefondan oluşacak.

Şimdiye kadar hem standart model hem de Pro hakkında bazı bilgiler geldiğini görmüştük. Bugün ise Pro modelin kamera özellikleri direkt olarak marka tarafından açıklandı.

vivo V40 Pro, kamera konusunda iddialı olacak

vivo'nun yaptığı açıklamaya göre beklendiği gibi cihazda yüksek kalite görüntüleme teknolojisi sunacak ZEISS iş birliğini göreceğiz. Telefon, arkada üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Burada 50 MP’lik Sony IMX921 ana kamera, 50 MP’lik ultra geniş ve 2x optik zoom sunan 50 MP’lik IX816 telefoto sensör göreceğiz. Önde ise deliğe yerleştirilmiş 50 MP’lik kamera bizi karşılayacak.

Bu bilgilerden, vivo V40 Pro’nun kamera tarafında iddialı olacağını söylememiz mümkün. Diğer özellikleri resmî olarak açıklanmadı ancak daha önce çıkan sızıntılarla detayları biliyoruz. Cihaz, muhtemelen 1,5K çözünürlük ve 4500 nit maksimum parlaklık sunan 6,78 inçlik kavisli ekranla gelecek. 7,58 mm kalınlığa sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Android Telefonları Hedef Alan Yeni Kötü Amaçlı Yazılım
Android Telefonları Hedef Alan Yeni Kötü Amaçlı Yazılım

Android telefon sahiplerini hedef alan yeni bir kötü amaçlı yazılım tespit edildi. Bu kötü amaçlı yazılım, telefondaki görüntülerde bulunan metinleri analiz ediyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu