USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vincenzo Montella hangi takımları çalıştırdı, maaşı ne kadar?

Süper Lig devi Fenerbahçe, Jorge Jesus'tan sonra Vincenzo Montella ile her konuda anlaşmaya vardı. Peki, Vincenzo Montella hangi takımları çalıştırdı, maaşı ne kadar?

Vincenzo Montella hangi takımları çalıştırdı, maaşı ne kadar?
12-06-2023 21:03
Google News

Portekizli ÖZETİ| çalıştırıcı Jorge Jesus ile yollarını kısa bir süre önce ayırdığını açıklayan Fenerbahçe, Adana Demirspor'un hocası Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardı. Peki, Vincenzo Montella hangi takımları çalıştırdı, maaşı ne kadar?

VİNCENZO MONTELLA HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

Doğum tarihi: 18 Haziran 1974

(48 yıl yaşında),

Pomigliano d'Arco, İtalya

Montella futbolculuk kariyerine o zamanlar İtalya'nın 3. Ligi'nde oynayan Empoli'de başladı. 1996 yılında Serie B'de oynayan Genoa'ya geçti. Gittiği ilk sezonda attığı 21 gol Serie A kulüplerinden Sampdoria'ya transfer olmasını sağladı. 1999 yılında Sampdoria küme düşünce 15,3 milyon £ karşılığında AS Roma'ya transfer oldu. 2001 yılında AS Roma'nın Serie A'yı kazanmasında rol oynadı.

Montella İtalya millî futbol takımı formasını ilk defa 5 Haziran 1999'da Galler karşısında giydi. İtalya'nın 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2002 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer aldı.

Montella en iyi performanslarından birini Mart 2002'deki Roma derbisinde Lazio'ya karşı koydu. AS Roma ezeli rakibi Lazio'yu 5-1 ile geçerken Montella'nın 4 golde imzası vardı.

Onun için 2005-06 sezonu pek parlak geçmedi. Omzundan geçirdiği sakatlık nedeniyle sadece 12 maçta forma giyebildi.

Teknik Direktörlük Kariyeri

AS RomaCataniaACF FiorentinaAC MilanSevilla FCAdana DemirsporFenerahçeOsman Demir Osman Demir Gündem Editörü Haberler.com - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bazı Ürünler Nasıl Kısa Sürede Viral Oluyor?
Bazı Ürünler Nasıl Kısa Sürede Viral Oluyor?

Sosyal medyada dolaşırken karşımıza çıkan, arkadaşlarımızın tavsiye ettiği ve hatta “Bu kadar çok konuşuluyorsa kesin denemeliyim.” dedirten ürünler viral ürünler olarak hayatımızda. Peki Dubai çikolatası gibi ürünler nasıl bu kadar popüler hâle geliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu