USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

VGM burs başvurusu nereden, nasıl yapılır? 2024 VGM kaç TL burs veriyor?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından verilen burslar, öğrencilerin radarına girdi. Peki VGM burs başvurusu nereden, nasıl yapılıyor? Şartları neler? Burs ücretleri ne kadar?

VGM burs başvurusu nereden, nasıl yapılır? 2024 VGM kaç TL burs veriyor?
04-10-2024 16:18
Google News

Vakıflar ÖZETİ| Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları her yıl belirli tarihlerde öğrencilerin eğitim masraflarına destek olması amacıyla düzenleniyor. Öğrenciler ise VGM burs başvurularının ne zaman başlayacğaını merak ediyor. Peki VGM burs başvuruları başladı mı? Burs ücretleri ne kadar?

VGM BURS BAŞVURUSU NERDEN, NASIL YAPILIR?

VGM burs başvuruları Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yapılmaktadır.

2024-2025 eğitim döneminde Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğrenim Bursu için başvurular 01 Ekim - 15 Ekim 2024 tarihleri arasından VGM internet sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurularak alınacaktır.

VGM BURS BAŞVURU EKRANI

2024 VGM BURS ÜCRETİ NE KADAR?

Öğrenciler, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün ne kadar burs ücreti verdiğini merak ediyor. Fakat VGM, 2024-2025 eğitim yılı için burs ücretlerini henüz açıklamadı. Açıklandığı taktirde haberimize ekleyeceğiz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Celal Birsen Şemsiyeleri'nin İflas Hikâyesi
Celal Birsen Şemsiyeleri'nin İflas Hikâyesi

Türkiye'den çıkıp dünya markası haline gelmiş markaların öyküleri bir hayli ilgi çekici. Celal Birsen Şemsiyeleri’nin hikâyesi de tam olarak böyle bir hikâye. Tek sorun sonunun mutlu sonla bitmemesi… Detayları merak ettiyseniz bu içerikte Celal Birsen Şemsiyeleri’nin öyküs

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu