USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Van Hooijdonk'tan Van Gaal'e penaltı eleştirisi

Eski Fenerbahçeli yıldız Pierre Van Hooijdonk, Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal'i Arjantin karşısındaki penaltıcı seçimleri nedeniyle eleştirdi.

Van Hooijdonk'tan Van Gaal'e penaltı eleştirisi
10-12-2022 10:01
Google News

2022 ÖZETİ| FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda'yı normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 tamamlanan mücadelede penaltı atışları sonucunda 4-3 mağlup eden Arjantin, yarı finale yükseldi.

Şimdilerde ülkesi Hollanda'da yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli oyuncu Pierre Van Hooijdonk, Arjantin karşılaşması sonrası Hollanda Teknik Direktörü Louis Van Gaal'i eleştirdi.

Van Hooijdonk maç sonu sözlerinde Van Gaal'in penaltı atıcıları konusunda yanlışlık yaptığını belirterek, "İstatistikleri inceledim, Hollanda'da en yüksek yüzdeli penaltıcının Vincent Janssen olduğu biliniyordu. 119. dakikada penaltı atmak istemeyen birinin yerine Janssen'i oyuna sokamaz mıydık? Gakpo'nun yerine Noa Kang girdi ama Janssen oyuna alınmadı" açıklamasını yaptı.

Hollanda, maçtaki seri penaltılarda Van Dijk ve Berghuis'in atışlarından yararlanamamıştı.

Öte yandan Belçika Ligi'nde bu sezon 17 maçta 9 gol 4 asistle oynayan Van Hooijdonk'un dikkat çektiği Vincent Janssen, 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe forması giymişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dijital İkiz, Neden Önemli Teknolojiler Arasında?
Dijital İkiz, Neden Önemli Teknolojiler Arasında?

Geleceği düşünün… Elinizde bir cihaz var ve bu cihaz sayesinde bir fabrika, bina ya da araba gibi fiziksel nesnelerin tam anlamıyla dijital bir kopyasına sahip oluyorsunuz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu