USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Van Bronckhorst'tan maç sonu açıklama: Daha farklı bir Beşiktaş...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, maçın ardından ilk yarıda iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarıda basit hatalar yaptıklarını belirtti ve gelecek hafta daha farklı bir Beşiktaş

Van Bronckhorst'tan maç sonu açıklama: Daha farklı bir Beşiktaş...
23-08-2024 00:47
Google News
Beşiktaş, ÖZETİ| UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, maçın ardından ilk yarıda iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarıda basit hatalar yaptıklarını belirtti ve gelecek hafta daha farklı bir Beşiktaş izleteceklerini söyledi.Abone ol

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano'yla deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından siyah beyazlıların teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler:

"İlk yarıya iyi başladık. Golden sonra maç değişti. İlk yarıda maçı genel itibariyle kontrol ettik. İkinci yarı zemin kurdukça basit top kayıpları yaptık. istediğimiz oyunu tam anlamında yapamadık. daha basit yapmamız gereken şeyler vardı. Maçı bitireceğimiz anlar elimize geçti. Geçişlerden goller yedik. Yediğimiz iki golü daha iyi savunabilirdik. 3-1 sonrasında yediğimiz iki gol istediğim bir şey değildi. Eve beraberlikle dönmek bugün için fena değil. Haftaya daha farklı olacak."

"Rafa iyi performans gösterdi. Maçtan önce de Lugano'nun güçlü olduğunu biliyorduk. Rafa'yı 10 numara kullanmak yerine 3 orta saha oynamak istedik. Genel olarak iyi bir performans sergiledik. Gelecek hafta daha farklı bir Beşiktaş olacak. İstediğimiz gibi oynayacağız. Rakibin güçlü yönlerini de gördük. Turu geçmek için istediklerimizi yapmaya çalışacağız."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Windows 7 ve 8 için yolun sonu geldi! Destekler kesildi
Windows 7 ve 8 için yolun sonu geldi! Destekler kesildi

Windows 7 ve Windows 8 kullanıcıları için veda zamanı. Microsoft eski sürümler için DRM desteğini sonlandırdı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu