USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Van Bronckhorst, Frankfurt maçı öncesi yine şaşırtabilir!

Tüm Spor - Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor.

Van Bronckhorst, Frankfurt maçı öncesi yine şaşırtabilir!
02-10-2024 15:37
Google News

UEFA ÖZETİ| Avrupa Ligi'nin lig aşamasında Beşiktaş, ikinci karşılaşmasında yarın sahasında Eintracht Frankfurt'la karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılarda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst soruları yanıtlıyor.

Hollandalı teknik adam, Ajax maçında olduğu gibi yarınki mücadelede de sürpriz bir kadro ile mücadele edebileceklerinin sinyalini verdi.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şöyle:

"Avrupa Ligi'nde 2. maçımızı oynuyoruz. Evimizdeyiz. Geçen haftadan reaksiyon vermemiz gereken bir maç. Ligde bir reaksiyon verdik. Bir turnuva oynuyoruz ve kazanmamız lazım. İç sahada taraftarlarımızla bu kolay. Rakibimiz sezona iyi başladı. Koşan bir takım. Turnuvadaki en güçlü takımlardan birine karşı oynayacağız. İyi bir maç oynayıp puanlar almayı umuyoruz."

"Ligde çok maç oynadık. Bir beraberlik haricindeki hepsini kazandık. Bizim sadece kendi yarattığımız fırsatlara, savunmamıza odaklanmamıza gerekiyor. Hakemler ve VAR kararları veriyor. Bazen bu kararlara katılmıyoruz ama saygı göstermemiz lazım. Ligde iyi oyunumuza devam ediyoruz. Yarın da kazanmamız gerekiyor çünkü kayıpla başladık. Yarın ikinci maçı oynayacağız ve puanlar için savaşacağız."

"GEÇEN HAFTA BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI"

"Daha önce de söylemiştim, sizin ve benim için sürpriz bir kadro olabilir. Önemli olan mental ve fiziksel olarak hazır olmak. Oyuncularla görüşüyorum. Pazartesi günü oynadığımız maçta iyi performans gösteren ve iyi idman yapan oyuncuları tercih ettik. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir takım olmadı benim açımdan. Ajax maçında istediğimiz sonucu alamadık. Analiz ettik ve neler yapabileceğimize baktık. Sonrasında Kayserispor maçına hazırlandık. O maçın ardından da Frankfurt karşılaşması için de aynı şekilde hazırlandık."

"Salih bu takımda çok süre aldı. Geçtiğimiz sezon da takım için çok önemli bir oyuncuydu. Performanslara göre oyuncuları tercih ediyorum. Orta sahada çok fazla seçeneğimiz var. Bizim için güçlü bir bölge orası. Çok fazla oyuncumuz var. Rotasyon yapmayı her zaman düşünüyorum çünkü buna ihtiyacımız var. Salih de bu oyunculardan biri."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gök Bilimciler Neden Gökyüzünde Hep Aynı Noktaya Bakıyor?
Gök Bilimciler Neden Gökyüzünde Hep Aynı Noktaya Bakıyor?

Gök bilimcilerin kimi zaman saatleri kimi zaman yıllar boyunca aynı noktaya bakması gerekebiliyor. Peki neden?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu