USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi edilecek?

Öğretmenlik meslek kanunda yapılan değişiklik sonrası Öğretmenlerin bu yıl ilk kez gireceği Uzman ve başöğretmenlik sınavına katılım göstermek isteyenler, eğitimlerin sona ermesinin ardından sınav katılım gösterecek adaylar Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? sorusunu

Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi edilecek?
08-11-2022 09:39
Google News

Uzman ÖZETİ| öğretmenlik sınavı ertelendi mi? sorusu gündemde yer alıyor.Öğretmenlik meslek kanunda yapılan değişiklik sonrası Öğretmenlerin bu yıl ilk kez gireceği Uzman ve başöğretmenlik sınavı hakkında merak edilenler var. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı iptal mi edilecek?

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI ERTELENDİ Mİ?Uzma öğretmenlik sınavının ertelenmesi hakkında iddialar bulunsa da henüz net bir resmi açıklama bulunmuyor.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için fotoğraflı sınav giriş belgesi 14 Kasım 2022 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak.

UZMAN-BAŞÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN?Uzman/başöğretmenlik sınavı 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için fotoğraflı sınav giriş belgesi 14 Kasım 2022 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacak.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mazda'dan tepki çeken yenilik: Motoru çalıştırmak artık paralı
Mazda'dan tepki çeken yenilik: Motoru çalıştırmak artık paralı

Mazda otomobillerde abonelik sistemi yaygınlaşıyor. Buna göre şirket, bazı özelliklerini paralı hale getirdi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu