USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üzerinde, "İBB Bakım Onarım Aracı" yazan kamyonette 112 kilogram esrar ele geçirildi

Üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi "Bakım Onarım Aracı" yazan kamyonette, 112 kilo 190 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Kamyoneti kullanan ve gözaltına alınan şüphelinin, İBB için hizmet veren taşeron şirketin bir çalışanı olduğu ö?

Üzerinde,
17-01-2023 14:13
Google News

Narkotik ÖZETİ| Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine Başakşehir'deki bir adresi takibe aldı.

KOLİLERİN İÇİNDEN ÇIKTI

Yapılan inceleme sırasında, takip edilen adrese gelen ve üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) logosu, İSKİ ibaresi ve "Bakım Onarım Aracı" yazısı bulunan kapalı kasa bir kamyonetten, farklı bir araca, içerisinde uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kolilerin taşındığı belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen polis, kamyonetin kasasında kolilerin içerisine gizlenmiş 112 kilo 190 gram esrar ele geçirdi.

Üzerinde, 'İBB Bakım Onarım Aracı' yazan kamyonette 112 kilogram esrar ele geçirildi

ŞOFÖR TAŞERON ŞİRKET ÇALIŞANI ÇIKTI

Operasyonda, araçlarda bulunan 2 kişi ile olaya karıştığı değerlendirilen 2 kişi olmak üzere toplam 4 şüpheli gözaltına alındı. İBB logosu bulunan kamyoneti kullanan ve gözaltına alınan şüphelinin, İBB için hizmet veren taşeron şirketin bir çalışanı olduğu öğrenildi.

Üzerinde, 'İBB Bakım Onarım Aracı' yazan kamyonette 112 kilogram esrar ele geçirildi

Kaynak: AA / Güncel İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3. Sayfa Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple watchOS 11.0.1 Güncellemesini Yayımladı
Apple watchOS 11.0.1 Güncellemesini Yayımladı

watchOS 11.0.1 güncellemesi, batarya tüketimi ve dokunmatik ekran sorunları dahil olmak üzere çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu