USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üsküdar'da çıkan yangın diğer binalara sıçradı

Üsküdar'da metruk bir gecekonduda başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikte bulunan iki binaya sıçradı. Yaklaşık 45 dakika süren müdahalenin ardından söndürülen yangın nedeniyle üç binada hasar oluştu.

Üsküdar'da çıkan yangın diğer binalara sıçradı
06-11-2022 17:51
Google News

İstanbul ÖZETİ| Üsküdar'da metruk bir gecekonduda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İddiaya göre, madde bağımlıların yaktığı ateş nedeniyle başladığı ileri sürülen yangın kısa sürede büyüyerek yandaki bir vakıf binası ile iki katlı binanın çatısına sıçradı.

Alevler kısa sürede binaları sararken, sokakların dar olması sebebiyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorlandı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucunda söndürüldü.

İtfaiye ekipleri, olay yerinde uzun süre soğutma çalışması yaparken gecekondu ve vakıf binası kullanılmaz hale geldi.

"GECEKONDUDA BAŞLADI"

Evinin çatısı yanan İsmail Güley, "Gecekonduda başladı. Vakfa sıçradı benim evin de çatısı yandı. Evin içi ne halde bilmiyorum. Bitiş binada yan tarafta kavga ettiler. Kavganın sonunda birbirlerine girdiler. Galiba evi bilerek yaktılar. Sonradan vakfa ve benim çatısına sıçradı" dedi.
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?

Yolda yürürken, araba kullanırken kısacası her dışarı çıktığımızda ayağımızın altındaki asfaltın neden sadece siyah olduğunu hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu