USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ünlü köfte zincirinde 'Domuz Eti' çıktı! Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yaptığı denetimler sonucunda ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numeneler sonrasında domuz eti tespit edildi. Fakat bu ünlü köfte zincirinin adı mahkeme kararı sebebiyle açıklanmadığı söyleniyor. Peki, Köftelerinde dom

Ünlü köfte zincirinde 'Domuz Eti' çıktı! Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?
08-10-2024 15:48
Google News

Son ÖZETİ| dönemde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan denetimler ile bazı firmaların etlerinden çıkan domuz eti, tek tırnaklı eti ve kanatlı eti sayıları şaşırttı. Türkiye'nin bazı köklü firmalarında da yaşanan bu skandal olayı sonrası akıllara, "Köftelerinde domuz eti çıkan köfteci neresi?" sorusu geldi. 

KÖFTELERİNDEN DOMUZ ETİ ÇIKAN KÖFTECİ NERESİ?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın tespit ettiği firmaları normalde internet sitesinden halka duyuruyordu. Fakat bu kez bu durum değişti. Ünlü bir köfte zincirinin 2 şubesinden alınan numuneler neticesinde domuz eti tespit edildi.

Daha önceden açıklanan firmalar gibi bu zincir firmanın da adı açıklanacaktı lakin firma bakanlıktan önce davranarak mahkeme kararı alarak isminin açıklanmasını engellemiş oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google, Görev Çubuğunda Son Kullanılan Uygulamaları Gösterecek!
Google, Görev Çubuğunda Son Kullanılan Uygulamaları Gösterecek!

Google, Android tabletlerdeki görev çubuğunu güncelleyerek kullanıcıların en son kullandıkları uygulamalara hızlıca erişmesini sağlayacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu