USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Uncharted Serisinin Yeniden Başlayacağı İddia Edildi!

Sony'nin en sevilen oyunları arasında yer alan Uncharted serisinin yeniden başlayabileceği iddia edildi. Konuya aşina kaynaklara göre Sony, bu kararı 2022'nin başında aldı.

Uncharted Serisinin Yeniden Başlayacağı İddia Edildi!
08-12-2022 17:05
Google News

İlk ÖZETİ| kez 2007 yılında tanıştığımız, yıllar içerisinde hem devam niteliğinde oyunları hem de filmi karşılaştığımız Uncharted ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sony'nin bu efsaneleşen seriyi yeniden başlatmaya karar verdiği iddia edildi. Üstelik, bu karar 2022'nin başında alındı. Belki yeniden başlayacak Uncharted ile ilgili çalışmalar çoktan başlamıştır.

İddianın sahibi olarak gösterilen isimsiz ve ancak şirkete yakın olduğu söylenen kaynaklara göre Sony, Uncharted için yeni bir geliştirici tercih etti. Ancak bu geliştiricinin kim olduğu henüz gizli tutuluyor. Fenomen seriyi bugünlere getiren geliştirici ekip Naughty Dog'un ise başlangıçta, yeni geliştiricilere yardım edebileceği söyleniyor. Aslında; Sony'nin Naughty Dog ile bir oyun stüdyosu kurduğu açıklanmıştı. O açıklama, bugün gündeme gelen iddiaları daha da güçlendiriyor.

2016'dan beri en ufak bir gelişme yaşanmadı!

Uncharted 4: A Thief's End

Sony'nin en beğenilen oyunları arasında yer alan Uncharted serisi, en son 2016 yılında karşımıza çıkmıştı. "Uncharted 4: A Thief's End" isimli bu oyundan sonra da yeni bir oyunla karşılaşmadık. Gelen son haberler ise yakın bir gelecekte bu durumun değişebileceğini düşündürüyor. Ancak tüm bunların netleşebilmesi için resmi bir açıklamaya ihtiyaç olduğunu unutmamak gerek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mercedes-Benz'in Efsane Tasarımcısı Hayatını Kaybetti
Mercedes-Benz'in Efsane Tasarımcısı Hayatını Kaybetti

Mercedes-Benz'in en ikonik araçlarının tasarımını üstlenen efsane tasarımcı Bruno Sacco, hayata gözlerini yumdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu