USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ümit Özdağ'dan MHP ve Sinan Ateş iddiası

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin oylarının MHP'nin de önüne geçtiğini ve yüzde 9 bandında bulunduklarını söyledi. Özdağ, Sinan Ateş'e saldırının failine ilişkin ise Biz biliyoruz ama önce adaletin bulması lazım yanıtı verdi.

Ümit Özdağ'dan MHP ve Sinan Ateş iddiası
02-01-2023 16:32
Google News

Zafer ÖZETİ| Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cadde TV'de konuk olduğu Elifşah ile Bir Kahve programında açıklamalarda bulundu. 

Özdağ, partisinin oy oranıyla ilgili soru üzerine "Anketlerde bizi 6'ıncı parti olarak gösteriyorlar. Bu doğru değil. Uzun süre görmemezlikten gelmeye çalıştılar" dedi. Özdağ, sözlerine "Şimdi bizi yüzde 3 bandında gösteriyorlar. Ama biz yüzde 9 olduğumuzu biliyoruz. MHP'nin önündeyiz ve şu an yüzde 9 bandındayız ve gelişmemiz de hızla devam ediyor" ifadeleriyle devam etti.  

Özdağ, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili olarak da "Sosyal medyada aktarılan bilgileri gördüğümüz zaman, gerçekten olağanüstü endişe verici olduğunu - kimlerin dahli olduğu açısından- görmemek mümkün değil. Ve siyasi sonuçları olacak bir suikast" değerle

Olayın adli mercilerce aydınlatılacağına inandığını ve daha fazla konuşmak istemediğini söyleyen Özdağ, Ateş'e saldırı olayının failine ilişkin Twitter'da yaptığı "Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz" paylaşımı üzerine sunucunun "kim?" diye sorması karşısında da "Biz biliyoruz ama önce adaletin bulması lazım" yanıtı verdi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
"Parmak izi" ile spor becerilerini keşfeden yazılıma TEKNOFEST'ten ödül

Sport Papbil Takımı'nın, parmak izi sayesinde kişilerin doğuştan gelen sportif becerilerini rapor haline getirdiği yazılım, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda birincilik ödülü aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu