USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uğurcan Çakır: Utanç duyuyorum

Tüm Spor - Trabzonspor'un 10 kişi kalan Göztepe'ye 2-1 yenildiği maçın ardından konuşan bordo mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır, "Utanç duyuyorum böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için." dedi.

Uğurcan Çakır: Utanç duyuyorum
26-10-2024 22:13
Google News

Trabzonspor'un ÖZETİ| kalecisi Uğurcan Çakır, Süper Lig'de Göztepe'ye 2-1 yenildikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Uğurcan, 10 kişi kalan rakip karşısında alınan yenilginin kendileri adına utanç verici olduğunu söyledi.

Göztepe'nin 10 kalmasının oyun planlarını bozduğunu belirten Uğurcan'ın açıklamaları şöyle:

"GÖZTEPE KIRMIZI KART GÖRÜNCE OYUN PLANIMIZ ÇÖKTÜ"

"Maça aslında istediğimiz gibi başladık. 11'e 11'ken de baskı yapacağını biliyorduk Göztepe'nin. Baskılardan da ilk 15 dakikada iyi çıktık. Göztepe 10 kişi kaldıktan sonra bizim bütün oyun planımız çöktü. Herkes kaçak oynamaya ve saklanmaya başladı. Bir kişi fazla oynuyorduk ama sanki Göztepe bizden daha fazla gibiydi. Bugün açıkçası maçı daha çok isteyen Göztepe'ydi. Onları tebrik ediyorum. Bizim adımıza da ben utanç duyuyorum böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için. Takım olarak herkesin empati yapıp kendini sorgulaması lazım. Daha çok çalışmak, daha çok beraber hareket etmek, daha çok arkadaşın için bir şeyleri vermek çok önemli."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adobe, Creative Cloud Abonelik Fiyatına Zam Yaptı
Adobe, Creative Cloud Abonelik Fiyatına Zam Yaptı

Adobe'un popüler Creative Cloud hizmetinin Türkiye'deki abonelik fiyatına bir zam daha geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu