USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

UEFA'dan Halil Umut Meler'e Şampiyonlar Ligi görevi

Tüm Spor - FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, Portekiz'in Benfica ile Hollanda'nın Feyenoord takımları arasında 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e Şampiyonlar Ligi görevi
21-10-2024 11:42
Google News

FIFA ÖZETİ| kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Benfica ile Hollanda'nın Feyenoord takımları arasında 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak müsabakayı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Benfica Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonundan Luca Pairetto VAR, Romanya Futbol Federasyonundan Catalin Sorin Popa ise AVAR olarak görev yapacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kredi Kartı Numaralarındaki Gizli Algoritma: Siz de Deneyin!
Kredi Kartı Numaralarındaki Gizli Algoritma: Siz de Deneyin!

Günümüzde kredi kartı numaraları, pasaport numaraları, çeşitli ülkelerin kimlik numaraları ve anket kodları Luhn algoritması ile oluşturulmaktadır. IBM'li bilim insanı tarafından oluşturulan bu algoritma sayesinde tüm kredi kartı numaraları belli bir sistemde ve düzende oluştu

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu