USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

"Uber Kurye" Türkiye'de Hizmete Başladı

Uber'in yurt dışında günden güne popülerleşen taşımacılık hizmeti Uber Kurye, Türkiye'de başladı. Hizmet, şu anlık yalnızca İstanbul'da kullanılabilir oldu.

19-01-2023 13:02
Google News

Ulaşım ÖZETİ| ağı şirketi olarak yola çıkan ve hem yurt dışında hem de ülkemizde büyük tartışmalara yol açan Uber, bugün yeni bir hizmetini daha ülkemizde hizmete sundu. Uber’in paket teslimatı hizmeti Uber Kurye, 19 Ocak itibarıyla İstanbul’da başladı.

Uber Kurye, hızlı ve hesaplı kargo ve paket taşımacılığı hizmeti sunacak. Yeni hizmetin çalışma mantığıysa şu şekilde olacak:

Uber Kurye nasıl çalışacak?

uber kurye

Uber Kurye’deki tüm teslimatlar, Uber uygulamasında belirtilecek adresten paketlerin teslim alınmasıyla başlayacak. Bu paketler, kullanıcıların istedikleri adreslere teslim edilecek.

Ayrıca kullanıcılar, sadece istedikleri noktadan başka bir noktaya paket göndermek yerinePaket al’ seçeneğinden de faydalanabilecekler. Kullanıcılar, bu sayede belirttikleri adresten bir paket aldırıp kendi adreslerine veya farklı bir teslimat adresine gönderebilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu