USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Twitter'da Mavi Tikli Hesaplar Nasıl Ayırt Edilir?

Twitter'da mavi tikli hesaplar artık ayırt edici bir bilgi kutucuğuna bile sahip değil. Peki, Twitter'da mavi tikin Twitter Blue abonelerine mi yoksa gerçekten onaylı hesaplara mı verildiği nasıl ayırt edilir?

Twitter'da Mavi Tikli Hesaplar Nasıl Ayırt Edilir?
03-04-2023 12:47
Google News

Eylül ÖZETİ| 2022’de Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, özel bir şirkete dönüştü ve artık Elon Musk’ın istekleriyle yönetilmeye başladı. Twitter için yeni oluşturulan en büyük gelir kapısı ise güncellenen Twitter Blue aboneliği oldu.

Twitter Blue aboneliğinin kullanıcılarına sunduğu en büyük özellik ise normalde sadece Twitter tarafından uygun görülen gerçek hesaplara verilen mavi tik rozeti idi. Bu değişiklikle birlikte mavi tik rozeti, Twitter ana sayfasında artık her hesapta görülmeye başladı. Peki, para verip mavi tik alanlar ile gerçek hesap olup Twitter tarafından onaylanan hesapları nasıl ayırt edeceğiz?

Twitter’da mavi tikli hesapları ayırt etmek artık çok daha zor

twitter

Twitter’da mavi tik rozetlerinin kime verildiğini ayırt etmek, nisan ayıyla birlikte daha zor bir hâl aldı. Artık mavi tik, Blue aboneliği için verilmiş olsa da hesap gerçekten onaylandığı için verilmiş olsa da üzerine tıkladığımızda aynı bilgi kutucuğu ile karşılaşıyoruz. Twitter Blue aboneleri ve onaylı hesaplara verilen mavi tiklerin ayırt edilmesini sağlayan ilk yöntem de ortadan kaldırıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu