USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Twitter'a Gelen 'Instagram ve Facebook Yasağı' İptal Edildi!

Tartışmalarla sürekli gündeme gelen Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter; Facebook ve Instagram gibi diğer platformlardan bağlantı paylaşılmasını yasakladığını duyurdu. Tepkilerin ardından bu yasak geri çekildi.

Twitter'a Gelen 'Instagram ve Facebook Yasağı' İptal Edildi!
19-12-2022 12:49
Google News

Elon ÖZETİ| Musk’ın satın alımından sonra epey değişim geçiren Twitter, yaptığı açıklama ile bir kez daha gündeme geldi. Şirketten yapılan açıklamada, bundan sonra Facebook ve Instagram gibi diğer sosyal medya platformlarından bağlantı paylaşmanın yasaklandığı ifade edildi.

Twitter, artık belirli sosyal medya platformlarının ücretsiz tanıtımına izin vermeyecek. Şirket, diğer sosyal ağları tanıtmak amacıyla oluşturulan tüm hesapları da kaldırdığını söyledi. Öte yandan diğer platfromlarla çapraz paylaşım yapma imkanı devam edecek.

GÜNCELLEME: Elon Musk'tan geri adım geldi:

"İleride, büyük politika değişiklikleri için bir oylama yapılacak. Özür dilerim. tekrar olmayacak"

Twitter'ın diğer platformlara yönelik uyguladığı yeni politikaya gelen tepkilerin ardından Musk, geri atmak zorunda kaldı. Artık Twitter'daki kritik kararların halka açık oylamayla alınacağını belirtti (Daha önce de söylemişti...) Twitter'ın başındaki isim, işi istifaya kadar sürükledi:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung, Şirkete Zarar Ettiren Çip Bölümlerini Ayıracak mı?
Samsung, Şirkete Zarar Ettiren Çip Bölümlerini Ayıracak mı?

Samsung'un Foundry başta olmak üzere çip üretiminde milyonlarca dolar zarara uğratan bölümlerini elden çıkarabileceği konuşuluyordu. Şirketin üst düzey yöneticilerinden konuya ilişkin açıklama geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu