USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Twitter, Substack Bağlantılarını Güvensiz Olarak İşaretliyor

Twitter, e-posta bülteni platformu Substack’in bağlantılarını güvensiz olarak işaretlemeye başladı. Twitter'da substack.com URL'si içeren bir bağlantıya tıklarsanız, Twitter size "Twitter veya ortaklarımız tarafından potansiyel olarak istenmeyen posta veya güvensiz olarak tan?

Twitter, Substack Bağlantılarını Güvensiz Olarak İşaretliyor
08-04-2023 13:42
Google News

Perşembe ÖZETİ| günü, Twitter Substack kullanan kişilerin hikayelerine tweet gömmelerini engelledi. Daha sonra Cuma sabahı erken saatlerde, Twitter Substack bağlantıları içeren tweetlerde etkileşimi engelledi.

Ardından kullanıcılar bu tweetleri beğenemedi veya retweet edemedi, ancak alıntı retweet yapabildiler. Ardından Cuma sabahı, Twitter bu kısıtlamaları resmi Substack hesabından gelen tweetlere de uyguladı.

Twitter Files’ı yazan gazeteci Matt Taibi bile bu durumdan şikâyetçi

CEO Elon Musk son zamanlarda Substack hakkında bir şey tweetlemedi ve yorumu istendiğinde, Twitter'ın basın e-postası Mart ayının ortasından beri yaptığı gibi otomatik olarak bir kaka emojisi ile yanıt verdi.

Substack'in Notlar özelliği, bülten platformuna çok Twitter benzeri unsurlar ekleyen bir özellik. Musk'ın Twitter Files’ı habere dönüştürmesi için özel olarak seçtiği bir gazeteci olan Matt Taibbi, Cuma günü belirsiz bir taraf tarafından kendisine "Twitter'ın yeni Substack Notlar özelliği konusunda rahatsız olduğunu ve bunu düşmanca bir rakip olarak gördüğünü" söylendiğini belirtti.

Ayrıca kendisine "makalelerimi Twitter yerine Substack'te yayınlama seçeneği verildiğini" de belirtti. Yani Taibi, artık Twitter kullanmayacağını belirtti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bugatti Marka Arabalar Neden Bu Kadar Pahalı?
Bugatti Marka Arabalar Neden Bu Kadar Pahalı?

Bugatti dediğimiz zaman aklımıza gelen iki konu var: hız ve fiyat. Biz bugün hızdan ziyade Bugatti’nin neden bu kadar pahalı olduğunu açıklayan diğer konulara değineceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu