USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Twitter, Spam’i Azaltmak İçin DM Ayarlarını Değiştiriyor - Webtekno

Twitter, doğrudan mesajlarla (DM) ilgili bir gelişme duyurdu. Şirket, Direkt Mesajlarda spam'i azaltmak için yakında ayar değişikliğine gidileceğini açıkladı.

Twitter, Spam’i Azaltmak İçin DM Ayarlarını Değiştiriyor - Webtekno
22-07-2023 15:43
Google News

Daha ÖZETİ| önce Elon Musk liderliğindeki Twitter, sosyal medya platformundan potansiyel olarak değerli verilerin izinsiz olarak manipüle edilmesini önlemek için kullanıcıların her gün görüntüleyebilecekleri tweet sayısını sınırlandırmıştı.

Şimdi ise başka bir sınırlandırma geliyor. Yeni sınırlandırmayla birlikte kullanıcıların görüntüleyebileceği doğrudan mesajlara bir sınırlandırma getirilecek.

“Doğrulanmamış hesapların gönderebilecekleri DM sayısı günlük olarak sınırlandırılacak”

Twitter’ın resmi destek hesabı üzerinden yapılan açıklamada doğrulanmamış hesapların gönderebilecekleri DM sayısının günlük olarak sınırlandırılacağı söyleniyor:

“Direkt Mesajlarda spam'i azaltma çabalarımız kapsamında yakında bazı değişiklikler yapacağız. Doğrulanmamış hesapların gönderebilecekleri DM sayısı günlük olarak sınırlandırılacaktır.”

Bilgilendirmenin sonunda da Twitter Blue abonesi olabileceğiniz bir bağlantıya yönlendirme yapılıyor. Musk ise yeni kısıtlamaları geçici bir önlem olarak tanımlıyor: “Veriler o kadar çok yağmalanıyordu ki normal kullanıcılar için hizmeti düşürüyordu!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hyundai'nin
Hyundai'nin "H" Şeklindeki Logosunun İçindeki Gizli Anlam

Otomotiv devi Hyundai’nin logosuna baktığınızda yalnızca bir “H” harfi görüyor olabilirsiniz ancak bundan ötesi var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu