USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Twitter 2.0 Misyonu Açıklandı! - Webtekno

Twitter'ın yeni CEO'su Linda Yaccarino, çalışanlara bir e-posta gönderdi. Bu e-postada, bir süredir dillendirilen Twitter 2.0'ın son tüketiciye neler sunacağı anlatılıyordu. İşte o üst tondan cümlelerin kurulduğu e-posta...

Twitter 2.0 Misyonu Açıklandı! - Webtekno
13-06-2023 19:51
Google News

Geçtiğimiz ÖZETİ| hafta sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Twitter'ın yeni CEO'su Linda Yaccarino'nun göreve resmen başladığından ve hatta ilk icraatını da gerçekleştirdiğinden bahsettik. Gelen son haberler, CEO'nun artık Twitter dönüşümü için hazır olduğunu gözler önüne seriyor.

Linda Yaccarino, tüm Twitter çalışanlarına bir e-posta gönderdi. Bu e-postada, zaman zaman Elon Musk tarafından da dile getirilen "Twitter 2.0"ın tam olarak neyi amaçladığı ve yenilenecek platformun son kullanıcıya neler sunacağı çok net bir şekilde anlatıldı. Gelin o e-postaya yakından bakalım.

Twitter 2.0, "dünyanın en doğru gerçek zamanlı bilgi kaynağı" olacak!

Twitter 2.0

Çalışanlara gönderdiği e-postada oldukça iddialar cümleler kuran Yaccarino, Twitter 2.0 misyonunun "dünyanın en doğru gerçek zamanlı bilgi kaynağı" olmak olduğunu söyledi. Ayrıca " iletişim için küresel bir kent meydanı olmak" istediklerini anlatan Twitter CEO'su, bunun ancak çalışanların motivasyonu ile mümkün olacağını da sözlerine ekledi. Tarih yazmanın eşiğinde olduklarından bahseden CEO, platformun başarısının tüm çalışanların sorumluluğunda olduğunu da belirtti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle
NASA'dan Uzay İletişimini Baştan Aşağı Değiştirecek Hamle

NASA, 386 milyon km mesafeden veri göndererek uzay görevlerinde kullanılacak yeni iletişim yönteminin ilk testini başarıyla tamamladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu