USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Twente hangi ülkenin takımı, hangi ligde? Fenerbahçe Twente maçı ne zaman?

Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde play-off turunda Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertli takımın taraftarları ise merak ediyor Twente hangi ülkenin takımı, hangi ligde? Fenerbahçe Twente maçı ne zaman? İşte detaylar…

Twente hangi ülkenin takımı, hangi ligde? Fenerbahçe Twente maçı ne zaman?
07-08-2023 16:48
Google News

Play-off ÖZETİ| turunun kura çekimi yapıldı. Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. Peki Twente hangi ülkenin takımı, hangi ligde? Fenerbahçe Twente maçı ne zaman? İşte detaylar…

TWENTE HANGİ ÜLKENİN TAKIMI, HANGİ LİGDE?

FC Twente Hollanda Enschede'de kurulan futbol kulübü. 1965 yılında kurulan kulüp Hollanda 1. Ligi Eredivisie'de yer almaktadır. 1965 yılında aynı şehirdeki iki takım, Sportclub Enschede ve Enschedese Boys'un birleşmesi ile kurulmuştur. 1926 yılında Sportclub Enschede'nin şampiyonluğundan sonra uzun zaman hiç şampiyonluk yaşamamış olan takım 2009-2010 sezonunda 86 puan toplayarak tarihinde ilk defa Hollanda şampiyonu olmuştur.

Twente Teknik direktör Joseph Oosting'dir. Eredivisie liginde mücadele etmektedir.

FENERBAHÇE TWENTE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 10 Ağustos 2023 tarihinde oynanacak olan Twente-Riga maçının galibiyle karşılaşacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu