USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tuzla'da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı

Tuzla’da garaj içinde park halinde bulunan 3 İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yandı. Bir otobüste başlayan yangın kısa sürede 2 otobüse daha sıçradı. Kullanılamaz hale gelen otobüslerin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tuzla'da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı
08-03-2023 09:14
Google News

Şifa ÖZETİ| Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan garajda, saat 04.00 sıralarında park halindeki İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Bölgede devriye görevi yapan gece bekçileri otobüsün yandığını fark ederek itfaiyeye haber verdi.

ALEVLER 2 OTOBÜSE DAHA SIÇRADI

Bekçiler, bu sırada çevreden gelenler ve garaj görevlileri ile birlikte diğer otobüsleri yanan otobüsten uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak tüm çabalarına rağmen yangın, 2 otobüse daha sıçradı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alev alev yanan 3 İETT otobüsü itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile söndürülürken, otobüsler kullanılamaz hale geldi.

OTOBÜSLERİN ALEV ALEV YANDIĞI ANLAR KAMERADA

Garajda park halinde bulunan 3 İETT otobüsünün yandığı anlar bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde otobüslerin alev alev yandığı kameralara yansıyor.

Yangını görüp müdahale etmeye çalışanlardan Mehmet Güllü yaşananları, “Ben taksiciyim, otobüsün içerden yandığını fark edince, toplanan arkadaşlarla birlikte müdahale etmeye çalıştık. O sırada patlamalar oldu. Bu sırada arkadaşlar diğer otobüsleri çıkardı. Bu araçlar kalkış yapmadı, sonra onlar da yanmaya başladı” şeklinde anlattı.

Yangın ile ilgili inceleme devam ediyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
1983 Model Macintosh Prototipi Açık Artırmaya Çıkarılacak
1983 Model Macintosh Prototipi Açık Artırmaya Çıkarılacak

Apple'ın 1983 yılında prototip olarak tasarladığı bir Macintosh, açık artırma ile satışa çıkarılacak. Bilgisayarın rekor fiyata satılabileceği düşünülüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu