USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TUSAŞ saldırısında yaralananların sağlık durumu nasıl? Bakanlıktan açıklama

Sağlık Bakanlığı: 'TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 16’sı taburcu edildi. 6 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir.'

TUSAŞ saldırısında yaralananların sağlık durumu nasıl? Bakanlıktan açıklama
27-10-2024 11:37
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA: Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik düzenlenen hain terör saldırısında 5 vatandaşımız şehit olmuş, 22 vatandaşımız ise yaralanmıştı. Sağlık Bakanlığı, yaralıların sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. 

Son dakika: TUSAŞ saldırısına ilişkin tüm detayları açıkladı! O iddiayı yalanladı...Son dakika: TUSAŞ saldırısına ilişkin tüm detayları açıkladı! O iddiayı yalanladı...

Bakanlık yaptığı açıklamada; 22 yaralıdan 16'sının taburcu edildiğini ve 6 yaralının durumunun stabil olduğunu kaydetti.

YARALILARIN 16'Sİ TABURCU EDİLDİ

Açıklama şu şekilde;

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 16’sı taburcu edildi. 6 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir."

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 16’sı taburcu edildi.

6 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir.

— T.C. Sağlık Bakanlığı (@saglikbakanligi) October 27, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şirketi yabancılara satmadı, tek başını Amerika kıtasını solladı! 2 milyar $'lık anlaşma
Şirketi yabancılara satmadı, tek başını Amerika kıtasını solladı! 2 milyar $'lık anlaşma

SAHA EXPO’da 2 milyar doların üzerinde ihracat sözleşmesi imzalayan yerli ve milli Arca şirketi, tek başına Amerika kıtasından daha fazla top mermisini bir ayda üretiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu