USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan 'askeri' adım!

NATO Savunma Bakanları Toplantısı Brüksel’de devam ediyor. Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri faaliyetleri kapsayan bir Niyet Mektubu imzalandı.

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan 'askeri' adım!
17-10-2024 19:22
Google News

Milli ÖZETİ| Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ülkemizin NATO Daimi Temsilciliğindeki törende mektubu; Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ve Bulgaristan Savunma Bakanı Atanas Zapryanov imzaladı” denildi.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı Brüksel’de devam ederken; Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında da askerî faaliyetleri kapsayan Niyet Mektubu imzalandı. Ülkemizin NATO Daimî Temsilciliğindeki törende mektubu; Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya Savunma Bakanı Angel… pic.twitter.com/Tg8xfxJMXR

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) October 17, 2024

BAKAN GÜLER'İN NATO TEMASLARI DEVAM EDİYOR

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’deki programına devam eden Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Karargâhındaki birinci gün oturumlarına katıldı. Bakan Yaşar Güler, toplantılar sırasında pek çok NATO üyesi ülkenin Savunma Bakanları ile ayaküstü görüştü.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bir araya geldi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone'a Benzeyen Prefabrik Ev Tam 17.000 Dolara Satılıyor
iPhone'a Benzeyen Prefabrik Ev Tam 17.000 Dolara Satılıyor

iPhone'a benzemesi amacıyla üretilen bu yeni prefabrik ev, Walmart tarafından tam 17.000 dolara satışa sunulmuş durumda.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu