USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye - Meksika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye'de düzenlenen Dünya Kupası'nda mücadele eden Ampute Milli Futbol Takımı, turnuvanın son 16 turunda bugün Meksika ile karşılaşacak.

Türkiye - Meksika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
05-10-2022 10:40
Google News

Bedensel ÖZETİ| Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımımız, ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Son 16 Turu'nda bugün Meksika ile karşı karşıya gelecek.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri 4 No'lu sahada oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı TRT Spor Yıldız canlı olarak yayımlayacak.

Şampiyonluğu hedefleyen Ay-yıldızlılar, A Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak averajla Haiti'nin ardından ikinci olarak son 16 turuna yükselirken, Meksika, B Grubu'nu 9 puanlı Japonya'nın ardından 4 puanla ikinci sırada tamamladı.

Ampute Futbol Dünya Kupası Son 16 Turu'nda bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 12 maç oynanacak. Riva'da büyük çekişme içinde geçen grup maçlarında renkli görüntüler oluştu. Ay-yıldızlı takımımıza taraftarlarımız büyük destek verdi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Koenigsegg, Hennessey ve Rimac CEO'ları Pistte
Koenigsegg, Hennessey ve Rimac CEO'ları Pistte

Hiper otomobil pazarının üç önemli aktörü Koenigsegg, Hennessey ve Rimac'ın CEO'ları piste çıktı ancak rakip CEO'ların arabalarıyla.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu