USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türkiye ile Nijer madencilik alanında mutabakat zaptı imzaladı

Ekonomi - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar sosyal medya hesabından Türkiye ile Nijer'in "Madencilik Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı” imzaladığını duyurdu.

Türkiye ile Nijer madencilik alanında mutabakat zaptı imzaladı
22-10-2024 11:12
Google News

Türkiye ÖZETİ| ile Nijer'in "Madencilik Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı” imzaladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderide, "Nijer Cumhuriyeti Maden Bakanı Sayın Albay Abarchi Ousmane ile İstanbul’da yaptığımız görüşme sonrası “Madencilik Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptı” imzaladık. Anlaşma ile kamu ve özel sektör şirketlerimizin Nijer madencilik sektöründe faaliyet göstermesini, belli bölgelerde maden kaynaklarının aranması ve işletilmesi ile ilgili iş birliklerinin geliştirilmesini hedefliyoruz. Madencilik sektörleri aracılığı ile iki ülkenin kalkınmasını destekleyecek bu anlaşmanın ülkelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'ın Yeni Aksesuarları iOS 18.1 Kodlarında Tespit Edildi
Apple'ın Yeni Aksesuarları iOS 18.1 Kodlarında Tespit Edildi

iOS 18.1 ile macOS 15.1'in geliştirici beta sürümü, Apple'ın yeni aksesuarlarını ortaya çıkardı. Apple, mevcutta sattığı bazı aksesuarları ufak değişikliklerle yeniden piyasaya sürecek gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu