USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

"Türkiye güvenli değil" diyen Josef ülkesinde hayatının şokunu yaşadı

Tüm Spor - Eski futbolcu Josef de Souza, "Türkiye güvenli değil" diyerek Brezilya’ya gitti. Ancak silahlı haydutlar tarafından soyulunca şoka girdi: "Terliklerimi bile çaldılar."

10-09-2024 13:28
Google News

Fenerbahçe, ÖZETİ| Beşiktaş ve Başakşehir formalarını giyen ve kariyerini Brezilya'da Vasco de Gama takımında sürdüren sürdüren Souza, ülkesinde çocuğuyla birlikte korku dolu anlar yaşadı.

Arabasında oğluyla giden 35 yaşındaki futbolcu, hırsızların silahlı gaspına uğradı. Özel eşyaları çalınan Josef de Souza'nın kendisi ve oğlunun durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Souza, "Hırsızlar ayağımdaki terliği aldı. Adamın silahı vardı. Arabayı da aldılar, terliği bile aldı. Oğlum ve ben vardık. Oğlumu dışarı çıkarmayı başardım. Şu an iyiyiz" dedi.



"TÜRKİYE GÜVENLİ DEĞİL" DEMİŞTİ

Josef de Souza, Türkiye'de Ankaragücü - Beşiktaş maçında sarı lacivertli bir taraftarın saldırısına uğramıştı. Olayın ardından artık kendisini güvende hissetmediğini belirten Brezilyalı orta saha, Türkiye'de kalamayacağın söyledi.

Josef de Souza'nın o dönem kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyleydi:

"Duygusallaşarak ağlamamın nedeni, ailemle görüşmem ve haksız bir ceza aldıktan sonra verdiğimiz karar. Eminim ki buna benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapıp BEŞİKTAŞ'ı tekrar şampiyon yapmaya çalışacağız. Ancak gelecek sezon için artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Çünkü biliyorum ki karakterim nedeniyle takım arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve tekrar ceza alacağım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğimi kalbimi çok acıtıyor olsa bile."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Güvenli Ödeme Sistemi Zorunlu Oluyor: Bilmeniz Gerekenler
Güvenli Ödeme Sistemi Zorunlu Oluyor: Bilmeniz Gerekenler

İlk kez 2020 yılında hayata geçirilen ve ikinci el otomobil satışlarını güvenli hâle getiren "Güvenli Ödeme Sistemi", 27 Eylül'de zorunlu olacak. Peki bu değişiklik, vatandaşı nasıl etkileyecek?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu