USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Türkiye'den uyarı: Zorunlu olmadıkça seyahat etmeyin!

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Lübnan'da bulunan Türk vatandaşlarının tedbirli olmaları ve Lübnan'da kalmaları elzem olmayanların Lübnan'dan ayrılmaları istendi.

Türkiye'den uyarı: Zorunlu olmadıkça seyahat etmeyin!
04-08-2024 23:33
Google News

Dışişleri ÖZETİ| Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Lübnan'da bulunan Türk vatandaşlarının tedbirli olmaları ve Lübnan'da kalmaları elzem olmayanların Lübnan'dan ayrılmaları istendi.

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı X'ten yapılan açıklamada, bölgedeki son gelişmeler nedeniyle, Lübnan'daki güvenlik durumunun hızlı bir şekilde bozulma ihtimalinin olduğu ifade edilirken, şu ifadeler yer verildi: 

"Vatandaşlarımızın elzem olmadığı sürece Lübnan'a seyahat etmekten kaçınmaları; Lübnan'da bulunan vatandaşlarımızın ise tedbirli olmaları, zorunlu olmadıkça Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri ve Lübnan'da kalmaları elzem olmayanların mümkünse ticari uçuşlar halen devam ederken Lübnan'dan ayrılmaları tavsiye olunmaktadır.

Gelişmelerin Bakanlığımızın ve Beyrut Büyükelçiliğimizin resmi web sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilmesi yararlı olacaktır."

Lübnan için Seyahat Uyarısı https://t.co/inFYTNajtE pic.twitter.com/T8jPLHkMcu

— T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) August 4, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Ultra 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı
Apple Watch Ultra 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Apple, Wonderlust etkinliğinde ikinci nesil Apple Watch Ultra’yı tanıtmıştı. Bugün ise It's Glowtime etkinliğinde Apple Watch Ultra 3 modelini tanıtmak yerine Apple Watch Ultra 2'nin geliştirilmiş özelliklerini görüyoruz. İşte o özellikler...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu