USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Türkiye'den İsrail'e sert tepki!

Dışişleri: 'İsrail'in Batı Şeria'da başlattığı yasa dışı operasyonu, İsrail Dışişleri Bakanının Gazze'deki uygulamaları Batı Şeria'ya taşıyacakları açıklamasını şiddetle kınıyoruz'

Türkiye'den İsrail'e sert tepki!
28-08-2024 18:42
Google News

Dışişleri ÖZETİ| Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İsrail'in Batı Şeria'da başlattığı yasa dışı operasyonu" kınadı.

Dışişleri Bakanlığının yaptığı açıklama şu şekilde:

"İsrail'in Batı Şeria'da başlattığı yasa dışı operasyonu ve İsrail Dışişleri Bakanının Gazze'deki uygulamaları Batı Şeria'ya da taşıyacakları yönündeki açıklamasını şiddetle kınıyoruz.

Netanyahu Hükümetinin Filistin halkına yönelik soykırımcı politikaları, uluslararası güvenliğe yönelik başlıca tehdittir.

İsrail'in, uluslararası hukuku tamamen hiçe sayan bu eylemlerine karşı gerekli cezai ve zorlayıcı tedbirlerin alınması şarttır.

İsrail'i kayıtsız şartsız destekleyen bir avuç ülkenin, hukuka ve insanlık vicdanına aykırı bu tutumlarından bir an önce vazgeçmesi gerekmektedir."

İsrail’in Batı Şeria’ya Yönelik Saldırıları Hk. https://t.co/HtTwXT5Mya pic.twitter.com/pAJ4tOjsZY

— T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) August 28, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Şeyleri Sürekli Ertelemeye Neden Bu Kadar Meyilliyiz?
Bir Şeyleri Sürekli Ertelemeye Neden Bu Kadar Meyilliyiz?

Hepimiz ertelemenin büyüsüne kapılmışızdır, değil mi? Yapmamız gereken işleri, bir türlü başlayamadığımız projeleri veya bir telefon görüşmesini ertelemek âdeta hayatın bir parçası gibi. Peki, neden bu kadar sık bir şeyleri erteliyoruz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu