USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye'de yas ilan edilmişti! Dervişoğlu: 'Şiddetle red ediyorum

Türkiye'de Haniye'nin öldürülmesi nedeniyle ilan edilen yas kararına İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan itiraz geldi. Dervişoğlu, "Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez" dedi.

Türkiye'de yas ilan edilmişti! Dervişoğlu: 'Şiddetle red ediyorum
02-08-2024 08:57
Google News
Türkiye'de ÖZETİ| Haniye'nin öldürülmesi nedeniyle ilan edilen yas kararına İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan itiraz geldi. Dervişoğlu, "Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez" dedi.Abone ol

Türkiye'de yarın Haniye'nin öldürülmesi nedeniyle bir günlük yas ilan edildi. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu.

Bu karara ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez.Önemli kavramların devlet eliyle sulandırılmasını şiddetle red ediyorum" dedi.

Dervişoğlu'nun açıklamasından satır başları:

"Devletin teamülleri vardır. Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez. Bu Türk Milletine bir dayatmadır ve kabulü mümkün değildir. Önemli kavramların devlet eliyle sulandırılmasını şiddetle red ediyorum."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Enes Kirazoğlu, Phew Phew Games'in Yeni Oyununu Tanıttı
Enes Kirazoğlu, Phew Phew Games'in Yeni Oyununu Tanıttı

Ünlü YouTuber Enes Kirazoğlu'nun oyun stüdyosu Phew Phew Games'in bir sonraki oyunu belli oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu