USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Boks Federasyonu'ndan kayyum iddialarına yalanlama

Tüm Spor - Türkiye Boks Federasyonu, federasyona 'kayyum atandı' iddialarını yalanladı. Federasyon tarafından yapılan açıklamada, kayyum atandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Türkiye Boks Federasyonu'ndan kayyum iddialarına yalanlama
16-10-2024 19:12
Google News

Türkiye ÖZETİ| Boks Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, bazı medya organlarında çıkan kayyum atandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

"Spor Tahkim Kurulunca Kasım 2024 tarihinde yapılacak Türkiye Boks Federasyonu seçimlerine ilişkin "seçim sürecine ilişkin" yapılan itirazların değerlendirilmesi neticesinde; seçimin bir komisyon tarafından yürütülmesine karar verilmiştir. Aynı kurul tarafından Türkiye Boks Federasyonu seçimleri dışında diğer farklı 5 Spor Federasyon seçimlerinde de aynı şekilde seçimin belirlenecek kurul tarafından yürütülmesine karar verilmiştir. Bu durum her seçimde uygulanan bir hukuki bir usul olup, özellikle çok fazla sayıda Başkan adayının olduğu Spor Federasyonlarında itirazların yoğunluğu nedeniyle böyle bir yöntem tercih edilmektedir."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bazı İnsanlar Neden Ekstrem Sporlara Bağımlı Oluyor?
Bazı İnsanlar Neden Ekstrem Sporlara Bağımlı Oluyor?

Tehlikeli olarak addedilen adrenalin sporları, kimisini görünce bile korkutmaya yeterken kimisi için âdeta bir tutku hâline geliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu