USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Türkiye, Activision Blizzard Satın Alımına Onay Verdi - Webtekno

Activision Blizzard ve Microsoft arasındaki davada Türkiye, satın alıma “koşulsuz” onay verdi. Duyuruyu, Activision Blizzard CCO’su ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lulu Cheng Meservey yaptı.

Türkiye, Activision Blizzard Satın Alımına Onay Verdi - Webtekno
13-07-2023 23:14
Google News

FTC’nin ÖZETİ| satın alımı engelleme çabaları devam ederken geçtiğimiz günlerde Microsoft, FTC’ye açtığı davayı kazanmıştı. 14 Temmuz tarihine kadar FTC’nin davaya itiraz hakkı bulunuyordu. Birçok kişi FTC’nin itiraz etmeyeceğini düşünürken, bugün itirazın gerçekleştiği öğrenildi.

Microsoft ve Activision arasındaki tartışmalar sürerken, geçtiğimiz dakikalarda Türkiye’nin satın alıma “koşulsuz” şekilde onay verdiği öğrenildi.

Türkiye’den Microsoft’a koşulsuz onay çıktı

Activision Blizzard CCO’su ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lulu Cheng Meservey, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Türkiye’nin satın alıma onay verdiğini söyledi.

Meservey paylaştığı twette, “Bugün Türkiye Microsoft ile birleşmemize koşulsuz onay verdi. Şimdi bir ülke daha, pazar liderinin yerleşik hakimiyetinden ziyade tüketicileri ve rekabeti koruyan düşünceli bir karara vardı” dedi. 

Bilindiği üzere Microsoft’un karşısındaki en büyük engellerden biri ABD Federal Ticaret Komisyonu’ydu (FTC). 11 Temmuz günü Microsoft ve FTC arasında geçen davada karar Microsoft lehine oldu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?

Gökyüzünden düşen yağmur damlaları yüzünüze vurduğunda tadını aldığınız oldu mu? Muhtemelen olmadı, çünkü yağmur suyunun bilinenin aksine tuzlu bir tadı yok.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu