USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkan Elçi'den kendisini hedef gösteren Yeni Şafak'a tepki: Aydınlık yüzü görmeyesiniz!

Öldürülen eski Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin eşi CHP İstanbul Milletvekili adayı Türkan Elçi, kendisini kullanmadığı ifadeler üzerinden hedef alan Yeni Şafak gazetesine tepki gösterdi. Elçi, CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz dedi.

Türkan Elçi'den kendisini hedef gösteren Yeni Şafak'a tepki: Aydınlık yüzü görmeyesiniz!
10-05-2023 10:48
Google News

İktidara ÖZETİ| yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak gazetesi, CHP İstanbul 3. Bölge 3. sıradan milletvekili adayı gösterilen Türkan Elçi’nin, “PKK, terör örgütü değildir” dediğini iddia eden bir haber paylaştı.

"CHP ROZETİNİ TAKTIĞIMDAN BERİ BU YALANI DÖNDÜRÜYORSUNUZ"

Haberin Twitter ekran görüntüsünü paylaşan ve "CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz" diyen Türkan Elçi, söz konusu iddiayı şu ifadelerle yalanladı:

"CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz. Morgda eşimin yattığı bir anda hiçbir derdim yokmuş gibi ‘PKK terör örgütü değil’ slogan atmışım. O anı hatırlıyorum, ‘Kim vurdu’ demiştim.

Yüzlerce kamera vardı biri göstersin, hepimiz ne dediğimi bilelim. Morgun önündeki görüntülere ilişkin açıklama yapmaktan hicap duydum. Veya o an dışında nerede bu yönde bir açıklamam olmuş kaynak göstersinler. Karanlıkta kurguladığınız iftiralarınızla hedef göstermelerinizle meşhursunuz. Aydınlık yüzü görmeyesiniz." 

Chp rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz. Morgda eşimin yattığı bir anda hiçbir derdim yokmuş gibi “ Pkk terör örgütü değil” slogan atmışım. O anı hatırlıyorum” Kim vurdu” demiştim. Yüzlerce kamera vardı biri göstersin, hepimiz ne dediğimi bilelim. Morgun… pic.twitter.com/Xq1OO6D0FR

— Türkan ELÇİ (@turkan_elci) May 10, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Telefon Satmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Kural!
Telefon Satmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Kural!

Günümüzde telefon değiştirme sıklığımız, teknoloji hızına ayak uydurmak için oldukça arttı. Yeni bir telefon modeli çıktığında, elimizdeki eski telefonu satma fikri cazip geliyor. Ama bir dakika! Telefonunuzu satmadan önce yapmanız gereken birkaç önemli adım var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu