USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Türk Yapımı Balıkçılık Oyunu Sea Town Steam'de!

Yerli oyun stüdyosu Alice Games, beş ay gibi kısa bir sürede geliştirdiği oyunu Sea Town - Fish Market Simulator'u Steam'de erken erişime açtı.

Türk Yapımı Balıkçılık Oyunu Sea Town Steam'de!
23-10-2024 21:42
Google News

Türk ÖZETİ| oyun sektörü son dönemde ilgisini mobil oyunlardan bilgisayar oyunlarına çevirmiş durumda. Bu firmalardan biri olan Alice Games, beş aylık çaba ile geliştirdiği oyunu Sea Town - Fish Market'i Steam'de erken erişime açtı.

Her ne kadar oyunun ana odağı balıkçılık olsa da oyunda yapabileceklerimiz sadece balık tutmakla sınırlı değil. Tuttuğumuz balıkları satışa çıkarıp para kazanabildiğimiz gibi, pazar meydanındaki panodan aldığımız görevleri tamamlamak ya da zar oyunları oynamak gibi alternatiflerimiz de bulunuyor. Bu anlamda yapım korsan adaları havası veriyor.

Kasabada yok yok

sea town

Elbette ki bir erken erişim oyunu olarak Sea Town - Fish Market Simulator bazı eksiklikler barındırıyor. Öte yandan genel olarak baktığımızda oyunun kendi seviyesi için iddialı özellikleri bulunuyor. Örneğin kasabaki karakterlerle iletişime geçebiliyor, tavernada eğlenceye katılabiliyoruz. Bu da oyunda yapacak daha fazla şey sunuyor. 

Açık dünya özellikleri de taşıyan Sea Town - Fish Market Simulator, Steam'de erken erişimde 1,49 dolara satışa sunuldu. Oyunun dilinin İngilizce olduğunu belirtelim. Oyun, 9-12 ay arasında bir süre boyunca erken erişimde kalmaya devam edecek. 

Türk oyunlarının Steam'deki sayılarının artması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yerli stüdyolar bu pazarda büyüyebilecekler mi?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ARM, Qualcomm’un Lisansını Sonlandırdı
ARM, Qualcomm’un Lisansını Sonlandırdı

ARM, Qualcomm’un lisans anlaşmasını iptal etti. Alınan bu karar akıllı telefon pazarında önemli değişimlere ve olası mali kayıplara neden olabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu