USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türk Telekom paket fiyatlarına zam yaptı

Henüz Haziran ayında fiyatlarında güncellemeye giden Türk Telekom, resmi web sitesinde yeni bir zam daha yaptığını duyurdu.

Türk Telekom paket fiyatlarına zam yaptı
12-08-2024 12:52
Google News
Henüz ÖZETİ| Haziran ayında fiyatlarında güncellemeye giden Türk Telekom, resmi web sitesinde yeni bir zam daha yaptığını duyurdu.Abone ol

Türk Telekom resmi web sayfasında internet paketlerine zam yaptığını duyurdu. Yeni fiyat listesinin bulunduğu duyuruda tarifelere yüzde 30 oranında zam uygulandığı görüldü.

16 Mbps hızındaki en uygun paket için taahhütlü aylık ücret 579 TL olarak belirlenirken, 1000 Mbps hızındaki paketin aylık ücreti 1089 TL'ye kadar oldu.

Altyapısı uygun olan kullanıcılar daha yüksek hızları tercih etmek istediklerinde, bu hızlar için ödeyecekleri bedel de artıyor. Aynı hız ve özelliklerdeki paketlerin rakip firmaların tarifelerinin daha uygun olması, Türk Telekom kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tüm iPhone 16 Modelleri Aynı RAM Kapasitesiyle Geliyor!
Tüm iPhone 16 Modelleri Aynı RAM Kapasitesiyle Geliyor!

Apple, iPhone 16 modellerinin RAM kapasitesinde önemli bir değişiklik yaptı. Standart ve Plus modellerin RAM'leri artırıldı ve tüm iPhone modelleri aynı büyüklükte RAM ile gelmeye başladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu