USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türk Tabipler Birliği'nden 'Taksim' açıklaması: Kınıyoruz

Türk Tabipler Birliği (TTB), İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısına ilişkin, “Yetkililere, bu tür saldırıların yaşanmasını engellemenin birinci elden sorumlulukları olduğunu, korku ve terör atmosferini besleyen tutumlardan uzak durma ve sorumluları derhal ortaya çıkarma g?

Türk Tabipler Birliği'nden 'Taksim' açıklaması: Kınıyoruz
14-11-2022 18:01
Google News

TTB, ÖZETİ| İstiklal Caddesi’nde dün düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin bugün, "Taksim Saldırısını Kınıyoruz: Yaşamdan ve Yaşatmaktan Asla Vazgeçmeyeceğiz" başlıklı yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“İstanbul’da 13 Kasım 2022 günü yaşanan terör saldırısı, masum insanları, çocukları aramızdan aldı. Sadece hayatını kaybedenlere yönelik olarak değil, insanca bir hayat sürmek isteyen hepimize karşı, yaşama karşı yapılan bu terör saldırısını en ağır şekilde lanetliyoruz. Siyasal kutuplaşmanın tırmandığı bu dönemde kaygı uyandırıcı bir sürece doğru yeniden sürükleniyoruz. Korku ve terör ortamı besleniyor; yaşama karşı ölümün, aydınlığa karşı karanlığın sesi baskın hale geliyor.

Yetkililere, bu tür saldırıların yaşanmasını engellemenin birinci elden sorumlulukları olduğunu, korku ve terör atmosferini besleyen tutumlardan uzak durma ve sorumluları derhal ortaya çıkarma görevlerini hatırlatıyoruz. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Türk Tabipleri Birliği olarak, yaşamdan ve yaşatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Milyarderlerin Yaz Kampı Sun Valley Konferansı
Milyarderlerin Yaz Kampı Sun Valley Konferansı

Dünyadaki büyük şirketlerden önemli kişilerin katıldığı, her yıl gerçekleşen Sun Valley Konferansı milyarderlerin yaz kampı olarak da biliniyor. Gelin, bu prestijli etkinliğe biraz daha yakından bakalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu