USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tunceli'yi ayağa kaldıran iddia: Avukat Alişer Ölmez öz teyzesini darp etti

Tunceli'nin Yeşilkaya köyünde avukat Alişer Ölmez'in öz teyzesi emekli öğretmen Arzu Söylemez ile eşi inşaat mühendisi Hasan Söylemez'i darp ettiği iddia edildi. Yaz aylarında köyde bir ev yaparak burada yaşamaya başlayan çift, bahçe düzenlemesi ve ağaç dikimiyle uğraştı

Tunceli'yi ayağa kaldıran iddia: Avukat Alişer Ölmez öz teyzesini darp etti
25-10-2024 17:58
Google News
Tunceli'nin ÖZETİ| Yeşilkaya köyünde avukat Alişer Ölmez'in öz teyzesi emekli öğretmen Arzu Söylemez ile eşi inşaat mühendisi Hasan Söylemez'i darp ettiği iddia edildi. Yaz aylarında köyde bir ev yaparak burada yaşamaya başlayan çift, bahçe düzenlemesi ve ağaç dikimiyle uğraştıklarını ifade etti.Abone ol

Tunceli'nin Yeşilkaya köyünde yaşanan olayda, avukat Alişer Ölmez'in öz teyzesi emekli öğretmen Arzu Söylemez ile inşaat mühendisi emekli eşi Hasan Söylemez'i darp ettiği iddia edildi.

İstanbul' da yaşadığını belirten Emekli öğretmen Arzu söylemez ve eşi Hasan söylemez yaz aylarında köylerinde bir artı bir ev yaparak orda yaşadıklarını kendilerini bahçe yaparak, ağaç ekerek bir şeyler yaptıklarını anlattı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kulağa Kaçan Suyu Çıkarmak Neden Çok Zor?
Kulağa Kaçan Suyu Çıkarmak Neden Çok Zor?

Havuzda, denizde ya da duşta… Kulağımızın içine su kaçması, âdeta kâbus gibi! Üstelik suyun nereye kaçtığını da bulamıyor, çıkarmak için kırk takla atıyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu