USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tuncay Şanlı'dan dikkat çeken sözler: Kerem 'keşke' diyordur

Tüm Spor - Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. Genç çalıştırıcı, Benfica'da performansı ile adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu için de yorum yaptı.

Tuncay Şanlı'dan dikkat çeken sözler: Kerem 'keşke' diyordur
09-10-2024 00:38
Google News

Trendyol ÖZETİ| 1. Lig ekibi Ümraniyespor'un Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, gündeme dair ilgi çeken açıklamalar yaptı. 

Play Spor'da gündemi değerlendiren Tuncay Şanlı, ligde 8 hafta sonunda topladığı 14 puanla 5. sırada yer alan takımının durumu hakkında "İyi gidiyor gibi gözükebiliriz ama benim açımdan yeterli değil. Bu seneki hedefimiz play-off'un içinde olmak" dedi.

"MOURİNHO'NUN SABIRA İHTİYACI VAR"

İlerleyen yıllarda Fenerbahçe'de görev yapmayı hayal ettiğini belirten Şanlı, "Evimde olmak, katkı sağlamak her zaman hayalimdir" ifadelerini kullanırken Jose Mourinho için de "Çok büyük bir kariyere sahip. Fenerbahçe'nin sabır ve vakte ihtiyacı var"  yorumunu yaptı.

"ARDA GÜLER PLANLI BİR PROJE İÇERİSİNDE"

Arda Güler'in özel yeteneklere sahip bir futbolcu olduğunu kaydeden genç teknik adam, "Ona destek olmalıyız. Real Madrid'de planlı bir projenin içinde yer alıyor. Oynadıkça kalitesini ortaya koyuyor" şeklinde konuştu.

"KEREM 'KEŞKE' DİYORDUR"

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya gittikten sonra psikolojik olarak rahatladığının altını çizen Tuncay Şanlı, "Burada yaptıklarını orada da yapıyor. Burada hep bir baskı var, eleştirilerin dozu çok fazla. Kerem 'Keşke daha erken gelseydim' diyordur" sözlerini sarf etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu