USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tunç Soyer, Özel'le görüşmesini anlattı: CHP'de görev alacak mı?

CHP'nin yerel seçimlerde yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Genel Başkan Özgür Özel'le Ankara'da bir araya geldiğini açıkladı. Görüşmenin detaylarını anlatan Soyer, Özel'in kendisine yaptığı farklı alanlarda birlikte çalışma tek

Tunç Soyer, Özel'le görüşmesini anlattı: CHP'de görev alacak mı?
10-02-2024 13:27
Google News
CHP'nin ÖZETİ| yerel seçimlerde yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Genel Başkan Özgür Özel'le Ankara'da bir araya geldiğini açıkladı. Görüşmenin detaylarını anlatan Soyer, Özel'in kendisine yaptığı farklı alanlarda birlikte çalışma teklifini reddettiğini belirterek, "İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim" dedi.Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yerel seçimlerde yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.

Özel’in kendisine yaptığı teklifi reddettiğini duyuran Soyer, paylaşımının tamamında şunları yazdı:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in davetiyle Ankara’da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim.

Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bazı Arabalarda Neden Ön Cam Bulunmaz?
Bazı Arabalarda Neden Ön Cam Bulunmaz?

Bazı lüks otomobil üreticilerinin, akıllı telefonlardan kulaklık girişini çıkarıyormuş gibi otomobillerden ön camı çıkarmalarının detaylarına bakıyoruz. Elbette bu yaygınlaşacak bir durum değil.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu