USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TRT1'in Al Sancak dizisi hakkında beklenmedik gelişme! Ekranda göremeyeceksiniz

Perşembe akşamlarının en fazla seyredilen projelerden biri olan Al Sancak’ın sıkı takipçilerini yakından ilgilendirecek gelişme yaşandı. 9 Şubat Perşembe tarihinde TRT1 ekranına taşınması beklenen Bozdağ Film imzalı Al Sancak dizisi yayın akışından kaldırıldı.

TRT1'in Al Sancak dizisi hakkında beklenmedik gelişme! Ekranda göremeyeceksiniz
09-02-2023 10:32
Google News

Uğur ÖZETİ| Güneş’in ‘Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı’, Gülsim Ali’nin ise ‘Nadia Ivanov’ karakterini üstlendiği Al Sancak dizisiyle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. 19 Ocak’tan bu yana ekran serüvenini devam ettiren ve Bozdağ Film imzasını taşıyan Al Sancak dizisinin yayın tarihi ertelendi.

Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’

9 Şubat Perşembe günü izleyici kitlesiyle buluşması beklenen Al Sancak projesinin TRT1’in haftalık yayın akışından kaldırılması kafalarda soru işareti bıraktırdı. Can Emre’nin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Al Sancak dizisi 12873 can kaybının ve 62914 yaralının olduğu acı depremin ardından bu hafta TRT1 ekranında olmayacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld  Neden Başarısız Oldu?
Apple’ın Çevrim İçi Platformu eWorld Neden Başarısız Oldu?

Apple, yıllar boyunca hem donanım hem de yazılım konusunda birçok yeniliğe imza atmış, ürünleriyle teknoloji dünyasında devrim yaratmış bir şirket. Ancak her başarılı firmanın tarihinde bazı başarısızlıklar da var. Bu içerikte, Apple’ın başarısız yazılım girişimi Ap

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu