USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Gündem

TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracak

TRT1’in iddialı projesi Gönül Dağı’nın yapımcılığını üstlenen Ferhat EÅŸsiz, TRT Dijitalde yayın hayatına merhaba diyecek Modern DoÄŸu Masalları için hazırlıklarını sıkı tempoda yürütmeye baÅŸladı.

TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı dev projesi için düğmeye bastı! Unutulmaz etkiler bıraktıracak
07-12-2022 11:39
Google News

Köprü ÖZETİ| Film adlı yapım şirketinin kuruculuğunu üstlenen ve üç sezondur ekranlarda varlık gösteren Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz, bir projesini daha dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 17 Ekim 2020'den bu yana Gönül Dağı dizisinin yapımcısı olan Ferhat Eşsiz, TRT Dijital’de yayın macerasına adım atacak Modern Doğu Masalları dizisi için hummalı bir hazırlık süreci içerisine girdi.

Görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın yaptığı ve Yahya Samancı’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Modern Doğu Masalları dizisinin çekimleri başlatıldı.

Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay gibi birbirinden iddialı isimlerin başrollerinde yer alacağı Uzak Doğu Masalları dizisinin 8 bölümden oluşacağı bilgisi paylaşıldı.

Babalarını kaybeden 2 kardeşin başından geçenleri konu olarak işleyecek Uzak Doğu Masalları yapımında Mehmet Atay ‘Dondurmacı İhsan’, Feyyaz Duman ‘Halil’ ve Semih Ertürk de ‘İbrahim’ karakteri ile ekran önüne çıkacak.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a EriÅŸim Engeli Getirildi
Discord'a EriÅŸim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKÄ°TLERÄ°
Gazete ManÅŸetleri
Yol Durumu