USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Transfer resmen açıklandı! Cenk Tosun, Fenerbahçe forması giymeye hazırlanıyor

Süper Lig devi Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, milli futbolcu Cenk Tosun'un sağlık kontrolü ve transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a geleceğini belirtti.

Transfer resmen açıklandı! Cenk Tosun, Fenerbahçe forması giymeye hazırlanıyor
16-07-2024 09:43
Google News
Süper ÖZETİ| Lig devi Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, milli futbolcu Cenk Tosun'un sağlık kontrolü ve transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a geleceğini belirtti.Abone ol

Süper Lig devi Fenerbahçe Beşiktaş ile yollarını ayıran Cenk Tosun ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Bu sabah sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, Cenk Tosun'un bugün İstanbul'a geleceği duyuruldu.

Cenk Tosun'un sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a geleceği belirtildi. Yapılan açıklamada, 'Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.' ifadeleri kullanıldı.

Sarı-lacivertliler oyuncu ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Cenk Tosun'un 2 yıllık maliyetinin maaş ve imza parası dahil toplam 2.5 milyon euroya yakın olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'de 8100 Drone Kullanılan Gösteride Rekor Kırıldı
Çin'de 8100 Drone Kullanılan Gösteride Rekor Kırıldı

Çin'in Shenzhen kentinde tam 8100 drone kullanılarak dünyanın en büyük drone gösterisi gerçekleştirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu