USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir ceset bulundu

Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir ceset bulundu. Sahilden açıkta vatandaşlar tarafından görülen ve ağaç parçaları ile çalılara takılı haldeki ceset için bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri çağrıldı.

Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir ceset bulundu
22-09-2024 20:33
Google News

Trabzon'da ÖZETİ| önceki gün etkili olan şiddetli yağışlardan en çok etkilenen mahallerden biri olan Sürmene ilçesindeki Çavuşlu mahallesinde sel sularına kapılarak kaybolan işitme engelli Ali Kemal Demir'i (65) arama çalışmaları sürerken, olay yerine yaklaşık 35 km mesafedeki Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir erkek cesedi bulundu.

Sahilden açıkta vatandaşlar tarafından görülen ve ağaç parçaları ile çalılara takılı haldeki ceset için bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri çağrıldı. Ceset otopsi ve kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cesedin kime ait olduğu yapılacak otopsi sonrasında belli olacak


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kendi Rüyalarımızda Ölmüyor muyuz?
Kendi Rüyalarımızda Ölmüyor muyuz?

Rüyalar, bilinçaltımızın garip bir yansıması olarak öne çıkarken gördüğümüz ölüm temaları da bizi korkutmaya yetiyor. Ancak kendi rüyalarımızda hiç kendimizin ölmediğini fark ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu