USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Toygun Atilla OdaTV'den istifa etti: 'Bu veda artık zorunluluktu'

Gazeteci Toygun Atilla, OdaTv'nin genel yayın yönetmeliğinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa açıklamasında Hatalar yaptık. Ancak ben ve ekip arkadaşlarım asla kimseye bilerek yanlış yapmadı diyen Atilla, Geldiğimiz noktada bu veda artık bir zorunluluktu ifadelerini kullandı.

Toygun Atilla OdaTV'den istifa etti: 'Bu veda artık zorunluluktu'
20-02-2023 12:58
Google News

Gazeteci ÖZETİ| Toygun Atilla, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla OdaTV'den ayrıldığını duyurdu.

16 Kasım 2021'de göreve başlayan ve 15 aydır sitenin genel yayın yönetmenliği görevini yürüten Atilla, OdaTV'nin imtiyaz sahibi Soner Yalçın'a ve okurlara teşekkür mesajı yayınladı.

Toygun Atilla, OdaTV Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktığını paylaştığı mesajla duyurdu.

Atilla açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kuracağımız bağın temelini, 'gerçekten alan güven' duygusunun oluşturacağını söyledim. 'Gerçek zırhı' ile çıktığımız yolculuğun rotasını ise 'evrensel gazetecilik ilkeleri' ve 'kamu yararı' belirleyecek diyerek seslendim. OdaTV sıfat takmayacak, yaftalamayacak, yargılamayacak, iletken değil, üretken olacak dedim. Postacılık, bavulculuk kolaylığında olmayacağımızı, evrensel gazetecilik kurallara bağlı olacağımızı belirttim. Dedim ya... Gazetecilik adına hayallerim vardı, sizlere kendi adıma verdiğim sözler vardı.

Sizlere ilk 'merhaba' dediğimde de söylediğim gibi 'hatalar yapabiliriz' ama bilerek asla yanlış yapmayacağız. Hatalar yaptık. Ancak ben ve ekip arkadaşlarım asla kimseye bilerek yanlış yapmadı. Dedim ya... Gazetecilik adına hayallerim vardı, sizlere kendi adıma verdiğim sözler vardı. Sözlerimi gücüm yettiğince, imkanlar el verdiğince tuttum, tutmaya çalıştım. Geldiğimiz noktada bu veda artık bir zorunluluktu. OdaTV’nin sahibi Soner Yalçın başta olmak üzere, 15 ay beraber çalıştığım emekçi kardeşlerime, siz kıymetli okurlara çok teşekkür ediyorum. Hoşçakalın"

Odatv’nin sahibi Soner Yalçın başta olmak üzere, 15 ay beraber çalıştığım emekçi kardeşlerime, siz kıymetli okurlara çok teşekkür ediyorum.
Hoşçakalın pic.twitter.com/ubCwAXXrv4

— Toygun Atilla (@toygunatilla) February 20, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?

Hiç ayakkabılarınızın altına dikkatlice baktınız mı? Çoğu insan, ayakkabılarının yüzeyiyle ilgilenirken, alt tabanındaki desenlere pek dikkat etmez. Bu desenlerin sadece estetik bir unsur olmadığını bilmelisiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu