USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Togg'un hızı muhabirlerin aklını aldı! O anları Bakan Varank paylaştı

Yollara çıkacağı tarih sabırsızlıkla beklenen yerli otomobil Togg'un test sürüşleri devam ediyor. Direksiyona geçen Bakan Varank, muhabirlere yaşattığı heyecanlı anları, sosyal medyadan paylaştı. İşte 100 km'ye 4.8 saniyede ulaşan Togg'da yaşanan eğlenceli anlar...

Togg'un hızı muhabirlerin aklını aldı! O anları Bakan Varank paylaştı
05-11-2022 12:09
Google News

Yerli ÖZETİ| otomobil Togg, 29 Ekim'de banttan indi. Gerek özellikleri gerekse fiyatı çokça merak edilen Togg'un test sürüşü esnasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve muhabirler arasında renkli dakikalar yaşandı.

MUHABİRLERİN ŞAŞKINLIĞI YÜZLERİNE YANSIDITogg'un 100 km'ye ulaşma hızı 4.8 saniye... Direksiyona daha önce de çok kez oturan Bakan Varank için bu süre artık normal ama muhabirler için öyle değil. Varank'ın gaza yüklenmesiyle muhabirlerin yaşadığı şaşkınlık yüzlerine yansıdı. Bu eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaşan Varank, videoya "0'dan 100'e 4.8 saniye... Gücü hisset!" notunu düştü.

Togg'un hızı muhabirlerin aklını aldı! O anları Bakan Varank paylaştı

2023'ÜN İLK ÇEYREĞİNİN SONUNA DOĞRU YOLLARDA OLACAKÖte yandan, seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri başladı. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollara çıkacak olan Togg, aracısız bir şekilde vatandaşlarla buluşacak. Ön satışlar ise şubat ayında verilecek.

FİYAT NE ZAMAN AÇIKLANACAK?Togg'un fiyatına piyasa şartlarına göre karar verileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır" dedi.

Haberler.com - Ekonomi Mustafa Varank TOGG Ekonomi Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu