USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg'da yeni dönem başladı! Liderler değişti

Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Fuat Tosyalı seçildi. Buna göre yönetimde birkça değişiklik yaşandı.

Togg'da yeni dönem başladı! Liderler değişti
03-10-2024 21:08
Google News

Türkiye'nin ÖZETİ| yerli otomobil markası Togg, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yönetim kurulunda yeni bir döneme girdi. Toplantı sonrasında yapılan değişikliklerle Togg Yönetim Kurulu'na yeni isimler katıldı.

Togg Yönetim Kurulu'nda yeni dönem

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) temsilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yerine Hakan Ülken, Anadolu Grubu'nu temsilen Tuncay Özilhan'ın yerine Talip Altuğ Aksoy, Zorlu Grubu'nu temsilen Bekir Cem Köksal'ın yerine ise Olgun Zorlu Yönetim Kurulu'nda yerini aldı.

3 Ekim'de gerçekleşen ilk toplantıda ise Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Fuat Tosyalı seçilirken, Ahmet Nazif Zorlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Görevi devralan Fuat Tosyalı, Togg'un 2025'te başlayacak ihracatıyla küresel bir marka olma hedefini vurguladı.

Tesla, en ucuz otomobilin satışını durdurdu! İşte sebebi

Tesla, en ucuz otomobilin satışını durdurdu! İşte sebebi

Tesla Model 3 için en ucuz versiyon satışları durduruldu. ABD'de alınan ek vergiler, şirketin zorlanmasına yol açtı.

.Togg Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Fuat Tosyalı, “Togg’la hedefimiz ülkemizde ulaştığımız başarıyı 2025’te başlayacak olan ihracatımızla, küresel pazarlarda da yakalamak, yola çıkarken hedeflediğimiz şekilde küresel bir teknoloji markası haline gelmektir. Yeni yönetim kurulumuza bu hedefimize ulaşma çabamızda başarılar diliyorum” dedi.

Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise Togg ile büyük işlere imza attıklarını söyledi. Togg'un kısa sürede elde ettiği başarıdan gurur duyduğunu belirterek, yeni yönetime ve Togg çalışanlarına desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Yeni yönetim ekibiyle birlikte Togg, küresel pazarda iddialı bir marka olma yolunda ilerlemeye devam edecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google AI Overviews'ta Reklam Dönemi Başlıyor
Google AI Overviews'ta Reklam Dönemi Başlıyor

Google, AI Overviews ile kullanıcıların arama sonuçlarında reklam göstermeye başlayacak. Sponsorlu içerikler dikkat çekiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu